emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

reebok easytone

Kategori: Allmänt

har precis beställt hem ett par easytones, så hoppas verkligen att de är bra och hjälper nu!
någon som har ett par? och vad tycker ni om dem?
nu har jag i och för sig redan beställt, men ändå kul och veta vad ni tycker! :)
 
 

how to love

Kategori: Allmänt

eftersom min mobilblogg har varit helt fucked up, så gav jag helt enkelt upp med att blogg.så får helt enkelt försöka blogg lite från datorn nu istället. och hur mycket som har hänt då??? ojojoj vad ni missat mycket nu. haha nej men nästan så.
 
kommer sakna snuffi som åker iväg i 3(!!) veckor nu, men jag får hitta på och göra massa kul så tiden går fort. och en annan sak, han kommer hem dagen då jag fyller år! hur bra present blir inte det då? :D wiho glad tjej.
 
 
See I just want you to know
That you deserve the best you're beautiful
You're beautiful

And I want you to know
You're far from the usual
Far from the usual
 

morgonprommis

Kategori:

blev en morgonpromenad med frida runt öja när vi vakna, riktigt skönt må jag säga!

myskväll hos kusinerna

Kategori:

damn girl!

Kategori:

idag har jag varit duktig! började dagen med att köpa lite träningskläder med pappsen, sen efter det vidare till badhuset med kusinerna för att simma! OCH EFTER DET gymmet med pappa och kötta lite. ja idag har man varit en duktig flicka;)

nu ska jag åka till kusinerna och övernatta där, myyysigt!

ge mig kraft!

Kategori:

usch vill inte jobba nå mer, vill bara heeeem

läggdags

Kategori: Allmänt

nu måste jag verkligen sova. ska upp och jobba imorgon 10-19. att jag aldrig kan lägga mig i tid så jag är pigg till jobbet.

godnatt allesammans

underbara människa!!!

Kategori:

har haft en grymt bra dag idag med min fina vän Zarah, åh så behövligt! har verkligen saknat henne. så nu har vi planerat ihop en massa och bestämt att jag ska komma till henne i schweiz på höstlovet. så ja tack, bli höst nu!! fina människa

 

såååå god!

Kategori:

nothing to do

Kategori:

en dag utan jobb, ja då fick det bli att städa, baka kladdkaka och bjuda hit mamma på fika. sen tvättade vi även ihop, vilket team vi är!

soon enough

Kategori:

snart får jag äntligen lite ledighet, har fan jobbat ihjäl mig de senaste veckorna. så hoppas det var värt arbetet när resultatet kommer! drar en klar slutsats över mitt sommarlov, ha aldrig två jobb.

här var man igång

Kategori:

 

gokart

Kategori:

nu har jag åkt gokart för första gången i mitt liv, och jääävlar va roligt de va!! fast sista gången som skulle vara den bäst åkte jag ur banan och fick lov att dra gokarten från sanden upp till banan igen. förstå att man inte vill se resultatet då. bättre lycka nästa gång! annars så var det grymt!! nu ska jag duscha och fixa mig lite snabbt för att sedan dra till bigstreet med goa människor och äta grillbuffé:-)

 

a little too much

Kategori:

har jobbat alldeles för mycket nu, över 12 timmars pass vissa dagar till och med. inte så bra med två jobb känner jag. fast blir bättre sen när lönen checkar in på kontot! weho imorgon fick jag i vilket fall ledig, så snäll chef som man har ställde upp och tog mitt pass! guld värt. så då blir det en heldag med frida och andreas. först gokart, sen bigsteet och till sist bowlingen! ska bli så kul:D safira var så olydig. eller okej! det var jag om va så otålig och grinig, så imorgon måste jag även förbi och ge henne massa kärlek!

 

like a boss

Kategori:

men snacka om skills, det kan inte varit många som lyckats med detta?!

 

full rulle på ccw

Kategori: