emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

varmare breddgrader

Kategori: Allmänt

njuter av solen i alanya, livet leker och vi har det bra!

peace out✌

on our way

Kategori: Allmänt

nu sitter vi på tåget mot arlanda, blir att övernatta där för att sedan flyga till turkiet imorgon bitti!! övertaggade tjejer, troligtvis sista inlägget innan resan, så vi hörs då! tja

inlove with a camera

Kategori: Allmänt

är helt förälskad i min nya kamera!

men jaja, ligger nu och kollar film och myser till det med jordgubbar och "riskake-chips".

neerd

Kategori: Allmänt

sitter nu och väntar på att kameran (som jag köpt idag!!) ska ladda klart, sen blir det att leka med den lite:-D

i onsdags blev det utgång med brudarna i leksand på "nördfest", spårat som vanligt men väldigt kul! dagen efter bakis såklart men hjälpte ändå till och städade hela lägenheten hos gammelmormor:) duktig tjej!

today's findings

Kategori: Allmänt

bästa på länge! hur många gånger ser man inte framför sig att man ska sminka en snygg sotning, men blir till ett helvete när man är klar..
så idag tog jag äntligen initiativet till att köpa en "sotningspenna" för att testa, och gissa vad? perfekt! blev hur bra som helst. och då testade jag bara lite snabbt nu så lite slarvigt kanske men ändå så enkelt, smidigt och snyggt! så tummen upp på den och tagga inför kommande fest;)

HARRRIIBAA!!

Kategori: Allmänt

gladaste tjejen på länge!! inte långt kvar tills vi åker nu. den 23 drar vi till alanya, jag, carro och frida! vi kommer ha så grymt bra. bli bruna och fina, lagomt till balen och allt!

lite köp inför TURKIET!!

can't continue like this!

Kategori: Allmänt

nej nu får det bli skärpning! har missat så jävla mycket i skolan nu, så kommer inte lyckas få ledigt för utlandsresan och dessutom kommer mitt studiebidrag förmodligen dras in denna månad. yeey..!

har varit dålig på att uppdaterat då jag haft förberedelse inför föreställningen onsdag och torsdag, samt föreställning på fredagen. gick hur bra som helst men som sagt så missade jag skolan dessa tre dagar.. och idag har jag varit i Borlänge och fixat leg, därmed missat skolan idag OCKSÅ! det får inte fortsätta såhär nu..

i helgen har jag bara jobbat, eller jag var med frida på lördagen och myste. så har egentligen inte haft så mycket att blogga om.

fick även bli lite shopping idag inför turkiet när jag ändå vad i borlänge:)

rolling forward

Kategori: Allmänt

sov hos carro igår och planerade utomlandsresa, så den 23 drar vi(!!) perfekt att åka då och bli brun till avslutningen.

så nu börjar väll träningen då, om man ska hinna bli lite fit for fight. får hålla tummarna att lyckas med det bara.. he he

time to get ready now!

Kategori: Allmänt

då var man hemma efter att ha sprungit/promenerat 5km spåret med conny och hunden! gick bättre än vad jag trodde, både för mig och hunden. så det här var inte sista gången. tummen upp till det!👍

imorgon solidaritetsdag = ledig

(är för lökig för att fastna på bild)

unnecessary

Kategori: Allmänt

igår vart det utgång, men idag blir man hemma! blev som sagt bestulen och pank. tappade nämligen mitt bankkort när jag gick hem, så någon j*vel fick tag i det och länsade hela kortet. och jag som knappt köpte något där inne för att spara lite pengar, men det var ju lite onödigt!

vaknar på morgonen, pigg och glad tjej som har tänkt att gå ut på marknaden för att kika lite. tar upp sina kort, bankomatkortet borta! loggar fort in på internetbanken för att föra över allt till sin mor. FÖRSENT, 3 ynka kronor kvar på kortet.. kändes ju lite surt! men nu har man spärrat, beställt nytt, och polisanmält. så nu är det bra igen👍

lärde mig en läxa iaf.nästa gång stannar kortet hemma:)

hey sunshine

Kategori: Allmänt

going to miss them all

Kategori: Allmänt

då sitter man på tåget hem nu, känns inge bra alls.. trivs så fruktansvärt bra här i sthlm och med min lilla extra familj (som jag nu kallar de). men nästa långledigt blir det att åka ner hit igen, helt klart!

fick bli en liten mysstund vid båtmacken innan det vad dags att dra hemåt👍

this weekend

Kategori: Allmänt

har inte varit så igång med bloggandet nu när jag vart i sthlm!

men om jag ska sammanfatta det hela så blev det tjejhäng i lördag med frida och carro, först på stan och sen vidare på fest! och igår firade jag valborg med några sköna grabbar här i stäket. så jag har iaf haft det bra här i storstaden:)