emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

NYA FAVORITER

Kategori:

Fick ett tips om bra schampoo och balsam av Jessica, så köpte det igår och testade idag. Luktade himmelrike och håret blev så lent och fint! Rekommenderar till er med slitet och skadat hår:)

NYKLIPPT

Kategori:

Är så nöjd med min klippning! Vågade tillslut klippa luggen och färga som jag vill ha. Supernööööjd!😍

KVÄLLSMYS

Kategori:

Åkte hem till mamma ikväll för att mysa och sova här med henne!

MYSIG DAG MED FINASTE

Kategori:

Haft en jättemysig dag på kupolen med min fina vän Jessica! Blev mer shopping än båda vi hade tänk oss.. Sved väl lite för banken, men det var de lätt värt:)

Hon är bara för bra! ❤

MOORE

Kategori:

Vart en utgång på baren igår med Tina och Jessica, slutade jobbet kvart i tio så fick bli en snabb förkrök! Men det vart lyckat och jag hade askul:)

Min fina tjejer!💗

FÖR BÄSTA RESULTAT

Kategori:

Att sola solarium med kokosolja är ju bara ett måste! Dock inte för mycket. Men att smörja in sig noga och lite innan man ska sola så får man en perfekt och bra bränna!👌

YES!

Kategori:

SHE MAKES ME HAPPY

Kategori:

VI I HANDELS

Kategori:

Så sjukt nära nu, snart står vi där i våra vita klänningar och studentmössorna på plats för att springa ut ur skolan!

Längtan är stor, men inte långt kvar!

HELGEN

Kategori:

I helgen var det som sagt bara massa jobb. Men på lördagen hann vi faktiskt med en liten mysig grillkväll!:) Igår blev det också att grilla, så grillandet är igång nu!

Men för övrigt så gjorde jag mitt svenska nationella tal idag, och det gick över förväntat bra ..tror jag? Eller det visar sig! Men känns skönt att det är gjort nu iallafall.

SOON IT'S TIME

Kategori:

Åh min balklänning kom idag!! Den satt perfekt och var så vacker, så du får det gärna bli bal snart.

I helgen blir det bara jobb hela dagarna. Så jag säger godnatt nu så ses vi på måndag igen!

Ha en trevlig helg allesammans

TRY TO BE HEALTHY

Kategori:

Härligt gympass med Mickis, nu blir det att äta lite sen senare ut på en PW

CITY OF DREAMS

Kategori:

Den här dagen började så grymt jävla segt, men slutade kanonbra! Inställda lektioner och vi fick även sluta tidigare.

Nu ska jag vänta på Mickis som inte riktigt slutat än, och därefter blir det lite gym och sen ikväll ska vi försöka hinna med lite PW också. Tycker inte om att gymma, tycker det är mycket roligare att vara ute och springa, så får se hur det kommer att gå på gymmet.. :)

STÖRSTA MYTEN

Kategori:

Har nu testat de nya smakerna från Loka, och vilken besvikelse.. Trodde de skulle vara goda efter all god kritik de fått, men ärligt talat så var de inte ens lite goda. Då dricker jag hellre Loka naturell eller vatten!

De är bara söta och ser goda ut.

VIKTIGASTE MÅLET

Kategori:

Det är så sjukt mycket i skolan nu. Svenska nationella talet är nu på tisdag och jag har inte ens börjat med det, så bara att sätta fart nu.

Har nog inte fattat än att vi faktiskt tar studenten och att allt ska vara klart då.. Shit! byeeee

EN HELG I STHLM

Kategori:

Herregud. Denna helg har verkligen varit händelserikt, att man kan göra och få vara med om så mycket på så kort tid. Tyvärr kan jag inte säga så mycket om resan, men några bilder ska ni allt få se!

Sjukaste resan jag haft. Och mer blir det, med den bästa såklart!

RESFEBER

Kategori:

Shit vilken resfeber jag har! Tåget går om cirka sådär 50 minuter. Gick upp extra tidigt för att hinna packa det sista, men nu är jag ju helt klar? Jaja lugn och ro, kanske hinna samla sig lite..

Ungefär såhär kommer min helg att se ut!

HAHA!

Kategori:

De kom på besök igen, denna gång lite mer vänliga! haha and now we know who they were.

VI GÖR DET IGEN!

Kategori:

Provet gick galant och redovisning lika så, så nu kan man njuta och börja ladda inför helgen för då drar vi till Stockhoolm!

Fick bli en liten kort PW idag dessutom, men tro det eller ej blev en glass på det sen också. Kan inte hålla mig borta från det, tyvärr.

Men en annan sak. Va i..? När vi satt och käkade vår glass kom det tre heltäckande maskerade killar inspringandes och börja riva stället och flamsa runt! Haha vad/vilka var det liksom? Fett random men väldigt kul lär jag erkänna. Kvällens wtf.



MORNING

Kategori:

Pigg på kvällen och trött på morgonen, kan det inte vara tvärtom? Nej nu blir det att dra sig till skolan och göra lite prov. Wish me luck!

TISDAGSKUL

Kategori:

Idag tog jag mig i kragen och drog ut på en långpromenad i det fina vädret, var riktigt skönt och välbehövligt!

Efter det mötte jag upp Michaela, Magda och Hanna vid Hemköp för att handla lite tacos, så det fick bli en mysig tacokväll på Solvi idag! *standard*

SISTA NU

Kategori:

Idag har jag haft en skön dag här hemma, bara tagit det lugnt och pluggat.

Till kvällen myste även jag och Mickis till det med lite glass och jordgubbar!

Sista bilden på måltider nu, lovar.. haha

SJUKLINGEN

Kategori:

Idag valde jag att stanna hemma från skolan, känner mig inte helt pigg än efter den där förbaskade influensan. Det värsta med det är att de kan hålla i så länge, tillskillnad mot magsjuka som går över efter 1-2 dygn! Fast magsjuka är nog värre också men jaaa..

Jag som alltid undra varför folk lägger upp bilder på måltider, så gör väl jag också det (andra gången i streck dessutom).
Ganska kul hobby ändå, eller så hade man inget bättre att ta kort på!

SLUT PÅ LEDIGHETEN

Kategori:

Haft en skön helg med jobb och sen grillning igår hemma hos mammsen! Men nu sitter man här hemma och pluggar för imorgon blir det skola igen.

Tråkigt med bilder just nu när man varit sjuk hela veckan och inte är helt ok ännu! Men det kommer.

SLUTA DÅ

Kategori:

Jobb jobb jobb och förkylningen sitter fortfarande kvar. Blev ett heldagspass på Hemköp, får tacka Alvedon, nezeril och strepsils för att ni hjälpte mig genom denna dag!

Men imorgon blir det lite mer jobb, fast bara 3 timmar då? Konstigt pass men passar ju utmärkt för mig just nu!

FILMMARATON

Kategori:

Okej. I lördags var det som sagt påskmiddag hos gammelmormor, efter det blev det utgång med Sofie, Tina och Amanda. Det var så fullt på legends att vi fick stå ute och köa i 2(!!) timmar. Så efter det blev man sjuk, yey så värt.

Men trotts att man varit sjuk så har inte det stoppat en från sina sysslor! För i måndags träffade jag Tina, vi tog en prommis längs strandpromenden och pratade en massa, hon åkte som sagt till London igår men kommer hem på Fredag igen. Och sen på kvällen kom Amanda hit och sedan även Henke och Gabbe, vi spelade spel och hade askul!

Igår var jag till Rättvik för att fixa mina naglar hos Ida, blev supernöjd! Men efter det fick mamma skjutsa hem mig till Leksand för då kom febern sen. Så nu ligger man här med feber och har kollat på några antal filmer.

Några tips på nå bra filmer man kan ladda ner då??