emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

PÅSKMIDDAG

Kategori:

Mysig påskmiddag hos gammelmormor samtidigt som vi hejar och hoppas på Leksand! Kom igen nuu:)

SPONTAN UTGÅNG

Kategori:

Igår skulle jag och Amanda bara ta det lugnt, men det slutade med att vi satt hemma hos mig och drack oboy med sprit till klockan halv 2, då drog vi till legends och var där i 5 minuter innan dem stängde. Efter det blev det kebaben och sen på efterfest. Så idag är det sängläge hela dagen.

Klockan är 5 på eftermiddagen och jag ligger fortfarande i sängen. Så min slutfråga är, varför skiner ens solen idag?

STUDENTEN 2013

Kategori:

Snart är den äntligen vår tur, wooop!

MÄSSAN

Kategori:

Efter en dag fullt med arbete, skoj och skratt så har vi alla på Warm Slippers UF klarat av en heldag på mässan från att stå i montern och sälja klockan 11-17 till att plocka undan och gå på galamiddagen klockan 19-22! Kan säga att det var nog det bästa med UF-året hittills. Dock vann vi inga priser, men våra klasskamrater Däck Change UF vann en hel del! Så ett stort grattis till dem:)

Vår mysiga lilla monter

INFÖR MÄSSAN

Kategori:

Då har man varit i Falun hela dagen och förberett inför mässan som är imorgon. Vi vart klara efter många om och men, tapeten räckte inte långt och målningen blev misslyckad.. Men vi klarade det tillslut så nu är det bara att hoppas på att det går bra på mässan imorgon! Ska bli kul:)

Kom dit och kolla! Är på lugnet från 11.00-17.00 👍

SÅN LYCKA!!

Kategori:

Nu är det bokat, beställt och klart!! Om några helger åker jag till Stockholm med älskade Frida. Vi ska bo på hotell och bara ha det så bra! längtar som en tok nu, vill åka nununuuu. hehe😁

Ni kan ju kika in på hennes blogg
frida.blogg.se

INGEN SLAPP SÖNDAG

Kategori:

Igår blev det en myskväll hemma hos Vendela, vi köpte kebab och lite gott och såg på en film. Idag hade vi planer att bara ta det lugnt och shoppa lite, men så ringer jobbet. Så är väl bara att fixa sig och förbereda inför jobb då! yey

MIN BÄSTA VÄN

Kategori:

hon tar verkligen hand om mig när jag är lite bakis. hihi bästa

BRA KVÄLL IGÅR!!

Kategori:

Mamma fick också vara med på förfesten hihi.

Idag mår man som man förtjänar, men fan så värt! Tack Michaela för en sjukt bra kväll , puss

HATE THIS

Kategori:

SÖT KILLE

Kategori:

Haft en myskväll med Michaela och Charlie idag. Hihi

HOPPLÖST FALL

Kategori:

Setat en timme och pluggat nu, orkar fan inge mer! Och har man kommit någon stans då? Nope, vi använder pennan till något bättre och kör upp den i näsan istället. Problemet löst!

LYCKA TILL

Kategori:

Så här kommer det få lov att se ut i ett par veckor framåt nu. Åt helvete med skolan, orkar inteee. Låt det bli studenten nu, tack!

BORTSKÄMD

Kategori:

Är hos gammelmormor med mamma och fikar, och tidigare var jag här med mormor och morfar och fikade. Mycket fika idag!

MEN DU

Kategori:

Dagen slutade ganska bra ändå! Skolan gick fortfarande än förväntat och kvällen slutade med filmkväll inne hos Mickis:)

SKOLÅNGEST

Kategori:

Då var det dags för skola igen. Ärligt talat så känns det fruktansvärt. Längtar verkligen till studenten nu!

BAKISHÄNG

Kategori:

Varit så sjukt jävla bakis idag. Gårdagen var både lyckad och spårad! Haha så man har skrattat åt allt nu dagen efter.

Idag blev det en pizza på Amore med Vendela, senare kom Amanda och Sofie hit så vi låg och bara snackade om allt från igår.

Nu lägga sig i tid och bli bättre till skolan imorgon. Hur länge kan en bakfylla hålla i egentligen?

BRA LÖRDAG

Kategori:

BÄTTRE DAGAR

Kategori:

God frukost och en härlig start på lördagen!

Ikväll blir det legends med fina Vendela, kult

GODNATT GOTT FOLK

Kategori:

Nu lägger jag mig efter en lång kväll med nån slags allergisk reaktion. Hoppas man kan somna gott iaf!

CHILLAR I BARNVAGNAR

Kategori:

SKÖNA DAGAR

Kategori:

Idag har jag vart ner och försökt fotograferat safira vid isberget. Men lyckades dock inte så bra då det var hundar längre bort som hon ville till..

Efter det åkte jag, mormor och morfar till crossbanan för att åka lite längd! (Jättefina spår där, rekommenderas) Åkte lite längre idag då vi även hade med oss picknick, så nu ligger man helt död i soffan. Men här kommer man inte få ligga länge, för snart blir det att hjälpa till att göra klabbe och sen ut och gå med rackartyget!

Hoppas ni allesammans får en bra helg!

JAG DÖR.

Kategori:

Det är farligt att vara så där fin! Nu vill jag ju bara färga håret ljusare och hoppas på att man sedan ser ut så där. Haha och det vet man ju sen tidigare hur det slutar! dööör.

GÖR OM, GÖR RÄTT

Kategori:

Började dagen med några ärenden på samhället med safira, efter det blev det att åka lite längd med mormor. Var hur härligt som helst!! Perfekt väder att åka i, så imorgon gör vi om det om det blir lika fint och då tar vi även med oss picknick!

Efter det drog jag till Leksand och träffade Lovisen, vi drog till gårdscafét och köpte med oss chailatte och bulle för att sedan gå ner till bryggan och fika i solen (då inget café börjat med uteservering). Efter det tog vi en liten prommis och sen hem till mig och baka lite.

Vi fick för oss att göra ett försök till macarons, men det gick inte som förväntat.. Haha för det första skulle allt ta sån tid, men det hade vi inte tid med, så vi slängde bara ihop något snabbt och bra. Men ja, gör om gör rätt nästa gång!

KAN INTE SITTA STILL

Kategori:

Alltså jag har verkligen ingen ro i kroppen. Så fort jag inte har något att göra så får jag nästan panik. Var till gammelmormor en sväng idag innan mormor skulle hem. Så vi satt och pratade lite, löste lite korsord och hade det mycket trevligt! Efter det gick jag och handlade lite, eftersom jag bott hemma nu ett tag så hade jag ingenting här hemma. Men nu är jag hemma och sitter i sängen och rullar tummar, så tror nog att jag åker hem och sover där inatt!

Fick bara lov. Vet ser inte så gott ut, men det var riktigt gott!!
Yoghurt, mandlar, hallon och banan. Som lördagsgodis namnam 😁


EMMA x2

Kategori:

Dagen har vart hur bra som helst hittills. Mötte upp Vendela och gick till skolan för att äta med henne, dit kom även Jessica, Malin och Emma sedan. Och hur längesen var det inte man träffade dem? Åh saknade fina tjejerna💕

Efter det gick jag och Emma till Siljans och tog först en fika, sen blev vi hungriga så vi köpte även mat då också. Var hur mysigt som helst att få umgås med henne lite! Har ju inte träffat människan på år och dar känns det som. Sen har hon även nyligen kommit hem från USA. Inte lite avundsjuk på henne som vart där och även på allt hon köpt där!! Victoria's secret spray och skor som jag bara vill dö av. Ge miiig

Mitt nästa mål, att åka till USA. punkt

Fina Emma, puss! 💋

SÖNDAGEN SOM BLEV NÅGOT

Kategori:

Har haft en supermysig dag med på siljan med Tuva! Sen även med Rasmus och grabbarna med bilarna på isen. Woho!

Nu ligger jag och Tuva i soffan och inväntar Bingolotto



JOBB

Kategori:

Medan alla kan njuta av det fina vårvädret och den efterlängtade solen som äntligen tittar fram, så får jag sitta inomhus och jobba hela dagen. Kul liv osv

KVÄLLSPROMMIS

Kategori:

Skön promenad ut på långbryggan med bror, mycket skratt och galenskaper. Ibland är han ju bara för bra! love u

Och på tal om bilden. Fan vad den nya plankan förstör haha.

HELT SLUTKÖRDA

Kategori:

Första gången på minst 5 år som jag ställt mig på skridskor. Gick inte så bra där i början, men jag lärde mig rätt snabbt! Vi tänkte först dra till siljan och åka, men vi drog till Rättviks arenan istället. Mycket bättre is där!

Grabbarna blev trötta och fick ont i fötterna så nu är vi hemma igen, själv skulle jag kunna åka mer! Var askul. Det bästa är att det är allmänhetens varje dag 16-18, så ska lätt dit snart igen!

FÖR VI SKA ÅKA SKRIDSKOR NU

Kategori: