emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

HUR GOTT???

Kategori:

Fruktansvärt gott!!!

Jag och Matilda tävlade om vem som skulle stå för efterrätten idag, jag förlorade såklart, så det fick bli våfflor med glass. mmhmm bästa på länge

SPEND MONEY

Kategori:

Nog för att jag nästan är bankrutt efter att köpt Iphone 5 så fick jag bara lov att åka till Borlänge och spendera lite pengar! Hittade något till både drömkvällen och studentfesten, så det känns ju bra.

Hoppas förresten det är många som kommer till drömkvällen!!



SMILE BITCH

Kategori:

NU ÄR HAN MIN

Kategori:

Jag har blivit med barn och skaffat pojkvän på en och samma dag

Iphone 5 <3


GOT 2 KNOW

Kategori:

medan alla andra drar ut och festar så har jag en helt vanlig dag på jobbet! nej men nästa helg blir det mindre jobb och mer festande för moi



FULL FART

Kategori:

äntligen lite ledighet! började dagen med att simma, sen till skolan och direkt efter skolan till jobbet. nu blir det bara att ha en lugn kväll och tagga om för mer jobb imorgon!



JAHAPP

Kategori:



INTE EN DAG SIG LIKT

Kategori:

en pigg och färgglad dag! med ett tillklistrat leénde och allt går utmärkt.

motivationen är inte i topp men jag drog mig till gymmet ändå och körde zumba och lite mage, ganska nöjd ändå! kanske ska berätta att michaela (min rumskamrat) har projektarbete i skolan om träning och jag är den utsatta, så nu är det bara att hoppas att allt går som de ska! jag är rätt dålig på de här med att träna och äta rätt.. men vi ger det ett försök:)





FUCK SCHOOL

Kategori:

just nu vill jag bara hoppa av skolan och börja jobba.. många säger att de som slutat skolan och börjat jobba tycker vi har det lyxigt i skolan och längtar tillbaka. BULLSHIT säger jag bara. klart man hellre vill jobba och tjäna pengar istället för att sitta i skolan och plågas med massa prov och betyg!

så de som sagt det måste vart pluggisar eller jävligt smarta, för jag pallar seriöst inte mer!



DAY OFF

Kategori:

ledig idag men vad gör man? jag borde verkligen plugga, men har ingen större lust. fast måste man så måste man..



SNYGG

Kategori:

alltså förlåt, men har alltid tyckt att justin varit en fjantig o ful liten kille. MEN hur snygg har han inte blivit då? han finns nu som bakgrundsbild på min telefon och jag har nu blivit en galen belieber eller va de kallar sig för.. fast nej



WORD

Kategori:



INGA KLAGOMÅL

Kategori:

tog en prommis upp till mormor och morfar för att spendera resterande av helgen där!

blev en fika med lars-gösta och kristina, sen postkodsmiljonären och stjärnorna på slottet. en riktig pensionärs-kväll med andra ord!

men nu ska vi lägga oss (21.45)





RIO LOBO

Kategori:

för en gångs skull har jag lyckas få tyst på dem små liven, film löser minsann allt. så nu myser vi och väntar på att mormor och morfar kommer, då blir det kladdkakaaa!

frågan är bara hur det blir sen när reklamen kommer.. hjälp!



GANSKA SÖT ÄNDÅ

Kategori:

imorse när vi vakna blev det en långprommis med safira. väldigt rolig att gå ut med, vill bara leka och dryga sig. en olydig men ändå ganska söt hund!

tydligen så var inte min promenad tillräckligt jobbig heller, då hon smet ut direkt när vi kom hem sen. det gäller att ha dörren låst när hon är inne, för annars öppnar hon den och springer ut, som hon gjorde idag!

men nu är hon inne och det är äntligen lugn och ro igen.







ÄNTLIGEN HELG

Kategori:

nog för att jag varit borta från skolan onsdag och torsdag så känns det så otroligt skönt med helg, och ännu bättre att den spenderas hemma i rättvik + jobbfri!

imorse skulle jag även simma med nadia, men de stängde kl8 så vi hann bara simma i 5minuter.. så får helt enkelt bli en annan dag, kanske lika bra att kolla upp öppettiderna innan man drar dit nästa gång.

ha en bra helg allesammans!



FETT LÄSKIGT

Kategori:

alltså imorse när jag precis ställt mig i duschen och ska ha i schampoo så smäller det till ordentligt och hela källaren (där duschen är längst in) blir helt kolsvart! jag blev så rädd så jag släppte duschen utan att stänga av och sprang upp till michis och matilda.. tog väl minst en halvtimme för oss innan nån vågade gå ner och stänga av. Matilda var den sanna hjälten!

nu väntar vi på att hyresvärden ska komma hit och fixa skiten vid 6ikväll, så jag sjukanmälde mig och stannade hemma idag!



AT THE GYM

Kategori:

fick bli ett zumba-pass med michis och nadia, sen lite kondition efter det! så jävla skönt att man äntligen kommit igång nu. hoppas bara det håller i sig ett tag nu.. känns lite som att det inte är första gången jag säger så. meeeen vi kör!

vi drog även till arenan och såg sista perioden och leksand vann såklart med 5-4. fast fråga mig inte vilka de mötte...



TOFFLA

Kategori:

stannade hemma idag och toffla med mina tofflor, rätt skönt ändå!






BIO

Kategori:




FOUND IT

Kategori:

äntligen hittat balklänning, hoppas bara den sitter bra nu..

vilken färg tycker ni jag skulle passa i?



FEMTIO NYANSER AV HONOM

Kategori: Allmänt

Den bästa boken jag någonsin läst.
En levande önskedröm!
 

IPHONE 5

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen bestämt mig! det blir en iphone 5.
MEN - vilken färg??