emma lindberg

Lär dig som om du skulle leva för evigt, lev som om du skulle dö imorgon!

LIVSNJUTARE

Kategori: Allmänt

Här har vi en riktig livsnjutare! Medan man själv får jobba. Trodde det skulle vara en enkel match att jobba för classic, men nope. Att gå upp klockan 7 på morgonen var ingen enkel match för mig då jag vart ute och sen inte lagt med förrän 1-2 varje natt.

Men hon har det bra! Tänk om man vore en hund 🐶

FRISÖRSKA?

Kategori: Allmänt

Kanske borde byta yrke och satsa på detta istället? Så jäkla grym jag är alltså!! Nej men det blev ju bra, fast glöm det där med att byta yrke.

SISTA DAGEN

Kategori: Allmänt

Alltså så sjukt skönt! Idag är min sista dag innan en hel veckas ledighet. hur skönt? DÖDS-SKÖNT!

Eller i och för sig så ska jag upp 07.00 imorgon och på tisdag för att vara funkis på classic.. Men sen så!

FÖRRA INLÄGGET

Kategori: Allmänt

Jag vill även hitta en grek att gifta mig med, precis som på filmen 'Mamma Mia'

MY DREAM

Kategori: Allmänt

Drömmen om att bo i den grekiska vita byn! Lovar att den drömmen någon gång ska bli sann.

JAG SKA DIT!

HÄLSOPLAN

Kategori: Allmänt

Ner till life'n'joy och göra en hälsokoll samt få en hälsoplan nu! Spännande:)

EN DAG PÅ SJÖN

Kategori: Allmänt

Istället för att fixa i lägenheten så åkte jag och träffade Sofie. Vi drog till stranden, hyrde en trampbåt och åkte långt ut på Siljan och myste! Kanske lite för långt ut, men det gick bra och vi hade det bra:)

Bästa kan nog vart Sofies livräddning, på hennes glajjor! haha

SÅ JÄKLA GRYMT

Kategori: Allmänt

Shit vilken bra dag! Vaknar upp, solen skiner. Nu ska jag försöka bli lite brun för en gångs skull:)

Igår när jag kom hem hade jag en mysis-kväll med bror min. Vi grillade och pratade, kollade även på massa vine videos.. Haha

Nej men ska snart ner till lägenheten och fixa, sen städa huset tills mamma kommer hem och sen ikväll till kusinerna och gratta Frida!

Bra dag ändå ☼

SPONTANITET

Kategori: Allmänt

Idag blev det stängning, igen! Men efter det så hängde jag med några från jobbet (Jennifer, Mimmi och Linda) ut. Så himla goa människor! Träffade sedan en massa "gamla" kompisar från skolan på legends, shit va kul det var att se dem alla! Har saknat dem så:))

Men nu ska jag sova, för om några timmar blir det ännu mer jobb!

OH HAPPY DAY!

Kategori: Allmänt

Haft en bra dag idag!

Började med lite rodel i Rättviksbacken. Alltså jag var så feg första gången, skulle tävla mot Frida. Och Andreas (hennes pojkvän) startade efter oss och han kom i full fart förbi mig.. Haha! Fattar ni då hur segt det gick för mig?

Men sen efter det så stack vi och körde lite gokart! Där var jag då inte feg. Körde om 3 stycken (stolt), men var tyvärr inte bättre än mina kompanjoner. Ska nöta och bli bättre än dem till näst gång! Bannemej.

Kvällen fick sedan sluta med middag på Big street och på det ett härlig häng hos Frida med lite vin och smått o gott:)





GO KART

Kategori: Allmänt

Nu drar jag iväg till Frida för att sedan dra till go kart banan och köra lite! Wohoo

TODAY IS THE DAY

Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅÅHHHH!!!

Kategori: Allmänt

Jag kan absolut inget annat än att vara den lyckligaste människan på jorden just nu!!

För det första, så har min älskade och mest saknade person kommit till Rättvik, Frida! så imorgon ska vi åka go kart, rodel och sen på kvällen äta middag på big street. HUR BRA?

Sen fick jag även det bästaste beskedet från Nathalie, precis nu!! Så vecka 31 säger vi bye bye och drar härifrån. Nyfikna på vart? Hihi hemlis..

VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!

JOBBET KALLAR

Kategori: Allmänt

TORSDAG

Kategori: Allmänt

Börjar denna dag att sola lite med Mr. Grey (så jag har saknat dig) för att sedan dra iväg och köra ett stängnings-pass på Hemköp!

Imorgon kommer bli en bra dag.

BRA DAG!

Kategori: Allmänt

Spenderade min lediga dag på bästa sett med Amanda!

Vi började dagen med att gå till raw food cafét och lunchade med en raw good tacos, riktigt gott må jag säga.

Sen drog vi ner till stranden, myste lite och sen vidare till affären för att köpa jordgubbar och glass och lägga oss nere vid stranden och sola☼

Kvällen fick sedan sluta med lite grillning hemma hos mig, så nu ligger man här med matkoma.

Mycket mat och gott idag, men det var jag värd på min lediga dag♡

LEDIGHET

Kategori: Allmänt

Imorgon är jag äntligen ledig! Jobbat stängning nu måndag och tisdag, sen blir det stängning torsdag och lördag också. Älskar att stänga! Kommer hem sådär perfekt tid vid kl 12, ska komma ner i varv och sen somna vid 2 på natten:)

Men imorgon är jag iallafall ledig! ☼

SAKNAR!

Kategori: Allmänt

Fick hem detta kort i brevlådan idag! Alltså den saknaden av dem alla på kortet, klassen, hp3.. Skulle aldrig tveka en sekund att få gå om dessa år med dessa människor!

#allaälskarhp3 ♡

SE HÄR

Kategori: Allmänt

Idag ser det ut att bli en bra dag! Synd att man ska jobba då, men imorgon är jag iallafall ledig.

Och kolla här vad som slank ner i min brevlåda idag! Hohoo👏

ÄLSKAR DIG

Kategori: Allmänt

Alltså hur söt får man bli?? Saknar dig min vackra underbara mor! puss

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Vaknade väldigt sent idag, så min frukost blev innan jobbet, alltså runt 2-3 tiden.. Och nu fick jag äntligen rast för att äta mat. Har aldrig varit så hungrig! OMG.


Thank god!

EN VECKA SEN

Kategori: Allmänt

Vad har då hänt denna underbara vecka?

Jo i måndags hade jag en "ta hand om dig själv"-dag. Först direkt på morgonen blev det att åka till gyllene hornet för en 60 minuters helkropps-massage. Sen blev det en fin lunch-dejt med min fina syster, och till sist fick dagen sluta med en klippning som resulterade kort hår.

I tisdags vart det en utgång på tisdags-kul. Middag på biggan med Amanda och Nathalie, sen fest på skutan!

Och resten av veckan har det varit jobb och chill. Var hos Nathalie och Oscar igår, hyrde film och hade filmkväll. Fest är numera inte med på kartan!

Nu sova och sen väntas det en jobbvecka

SIS

Kategori: Allmänt

Fan vilken fin dag det är idag, och jag är ledig!!!

Har jobbar onsdag-lördag så har inte hänt något intressant i mitt liv just nu. Men igår när jag slutade (23.30) så kom mamma och hämtade mig, sen blev det ett glas vin och mys hemma med henne.

Idag ska jag bada njuta av solen och försöka få lite färg, sen ska jag även träffa min sis. Vi ska mysa lite när jag solat klart och sen ikväll blir det söndagsklubben på skutan!

Love her! ♡

INSTAGRAM

Kategori: Allmänt

TRÖTT

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget till jobbet nu och målar naglarna.. Alltså varför har man inte skaffat körkort? Skulle verkligen behöva ett nu. Önskar mig ett i flingpaketet när jag kommer hem ikväll!

VILL HAAAAAA

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en asmysig dag med Nathalie! Först gick vi runt på tisdagskul, sen drog vi till de nya fiket som har "raw food", alltså råkost som innebär att de är rå, obehandlat och oftast ekologiskt! Asbra. Vi testade på deras chokladbollar och de var faktiskt riktigt goda, och mättande! 👌

Sen senare mötte vi upp hennes pappa och handlade lite mat, sen hade vi tre en liten myskväll och lagade mat tillsammans och åt go'middag.

Idag jobbade jag, som jag även ska göra de tre kommande dagarna.

Alltså vill ha dem här skorna, så ge mig dem bara!!!!!!

LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Juste, lördagen!

Alltså hade så galet bra kväll i lördags med min favorit, Nathalie:))

Vi drog till legends och kom dit ungefär vid 12 tiden, och sen visar det sig att dem stängde vid 1 redan?? Så vi lessa ur, drog till baren som alla andra, men sen kom det en vänligt liten själ och frågade om vi ville med på efterfest på båten. Och klart vi nappade på det!

Så det blev efterfest ute på sjön! Först åkte vi till Leksands strand och busade lite, hehe. Sen efter det åkte vi till Leksands sommarland, alltså det kan ju vart det roligaste på hela kvällen! Jag och Hillevi skulle ta och åka en liten båt som stod där, men när jag skulle hoppa i efter henne så var man ju lite instabil och välte hela båten och fick kallsup, MEN det hindrade inte oss från att hoppa i igen och börja leka i vattnet med de uppblåstbara grejerna som de har nere vid sjön.

Efter det så åkte vi hem till en av grabbarna, fråga mig inte vad vi gjorde där, men de spårade väl lite. Så vid 10 kom vi hem till Nathalie, och då var det bara att sova!

Men sjukt bra kväll vill jag bara säga!
Så tack till alla som var medverkade :D

(Dessa bilder är tyvärr dem enda som är okej att publicera..)

BRA FREDAG

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en jättemysig dag med min fina! Först tog vi mustangen och drog ut på en liten tur, efter de drog vi till brudviken och hade lite picknick och solade. Hur mysig plats som helst! Var lite svårt att hitta dit, men när vi väl hittade så var det så fint. Fina klippor som vattnet slog mot. Åh!!

Sen när solen gick i moln så fick vi för oss att åka till Ica maxi i Mora för att storhandla mat(??) haha ja, det gjorde vi också. Hittade även en mixer så jag kan göra smoothies nu!

Nathalie/Lina, du är bäst❤